Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jirkan01

24. 9. 2008 19:37
Pred mesicem bych tu nadaval na socany,

dneska beru podobny podvody jako standard. Neexistuje uz politik, ktereho bych povazoval za slusneho. Jen jsou odporni a odpornejsi. Presto v tomhle klani o nejhorsiho vede pan Paroubek, o komousich nehodlam uvazovat. Ale s jakym odporem budu volit ODS, za to bych se mel snad sam zakopat pod zem.

0 0
možnosti
E

editi

23. 9. 2008 18:00
Nejdříve bych si

přečetla toto a poté bych napsala článek o Paroubkovi, ale nevím zda by to nemělo být spíše o Topolánkovi.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
E

editi

23. 9. 2008 18:01
Re: Nejdříve bych si

Dočetla jsem se, jak Topolánek na 1. Máje bouřil proti komunistům. To na bývalého předsedu Socialistické mládeže v Závodě automatizace Výstavní 8, Ostrava, syna předsedy Celozávodního výboru KSČ Zbrojovky Vsetín (myšleno otce Mirka Topolánka) a nomenklaturního kádra Krajského výboru KSČ Ostrava sedí!\r\n','\r\nNa 1. Máje vždy v čele průvodu nesl sovětskou vlajku a brojil proti prohnilému kapitalismu. Říkali jsme mu vlajkonoš. Jako elektroinženýr neuměl číst ani projektové dokumentace, ale tenis hrál výborně. Na Letné se vyjádřil, že komunisty nejlíp zrušíme, když je dostaneme z mozku všech lidí, hlavně dětí. On je ovšem výjimka, on totiž žádným rozum nemá. Podepsaná Jana Trávničková, Havířov, Točitá 3.Zdroj - http://www.moravskyvyber.info/view.php?nazevclanku=vlajkonos-topolanek&cisloclanku=2007080010;-D

0 0
možnosti
P

P.Farsky

23. 9. 2008 17:54
Vstali noví agitátoři, tentokrát ne rudí, ale modří.

Poslední dobou tady publikují angažovaní, mladí lidé. Mimo autora tohoto článku např. i Jiří Holík,  Adéla JIrásková. Aktivita těchto kreativců, jejichž společným postižením je , že jsou studenty politologie výrazně roste s úpadkem preferencí i  prestiže ODS.

A tak mě napadá, že...

- pokud tito aktivisté píšou z donucení a na povel je mi jich líto a říkám si , už jsou tady zase ti mladí Pavkové Kohoutové, ty mladé nadějné kádry ze závodů a JZD a vysokých škol.

- pokud tito lidé píšou z vlastní vůle, nedělají ze sebe úmyslně kret*eny a úroveň jejich projevu vyjadřuje úroveň jejich politologických i obecných znalostí  a duševních kvalit a úroveň českého vysokého školství , potom Bůh chraň českou politiku, českou společnost i českou zem.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

23. 9. 2008 18:00
Re: Vstali noví agitátoři, tentokrát ne rudí, ale modří.

Čeče já chodím prudit na net asi 10 let,ale  je vidět,že se mám ještě hóódně učit ;-D;-D Jak to děláš,že na tvůj "jedovatej" příspěvek  naběhnou všichni kdo maj to máslo na hlavě a ani tě nedovedou pořádně urazit?;-);-D

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

23. 9. 2008 17:33
No to Vám autore tedy řeknu...

Zastrašil toho redaktora tedy fest,že mu pohrozil nedáním rozhovoru pro jeho plátek ... ;-D;-DR^

0 0
možnosti
TJ

vioš

23. 9. 2008 17:25
proti socdem

Oni si to v socdem vyšetří. Kontrola jim ve straně moc nefunguje, třeba ji zdokonalit. Ale pak by se mohlo narazit na cosi většího a zmedializovat, takže radši kontrolu žádnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.