Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

veit

16. 9. 2009 0:49
Vemeno

No nazdar, taková vemena studují politologii a zadarmo. V některých případech by bylo žádoucí zavést superškolné8-o

0 0
možnosti
AA

Alexander Anderson

15. 9. 2009 22:07
zdravím:-)

Takže,naše pozice ve světě byla velmi slabá (asi na úrovni té banánové republiky,jak vtipně zmiňuje autor) už dřív.Krize vládnutí kvůli slabé Fischerově vládě je nesmysl.Zatím si vede dobře a nevidím důvod proč ji ten mandát neprodloužit.

0 0
možnosti
PK

juggler

15. 9. 2009 20:29
souhlas

ono ani nejde nesouhlasit kdyz je to naprosto jasne a fakticky dolozitelne jem jsem zvedavy s cim prijdou sockomousi s jakymi vymluvami a sliby ze to museli udelat pro dobro vsech lidi uz jsou ty jejich komunisticky kecy trapny

0 0
možnosti
MN

CrayXLP

15. 9. 2009 20:18
Lidi jsou stejně zaslepení

Já s vámi naprosto souhlasím - a přesto nevolím ODS. Jenže.. co nám to všem pomůže? uvidíte. za pár hodin (nebo dní), tady budete mít v diskusi příspěvky, jak CSSD je "svatá" a jak je bááájčená.. a všechno je chyba ODS a to a to..

pravda je taková, že je to chyba všech těchle "ID*OTU", kteří hájí jednu nebo druhou stranu. Obě dvě udělaly hroznou spoustu chyb, ani jedna NENI SCHOPNA v této kritické chvíli udělat zásadní krok pro blahu lidu české republiky a naší ekonomiky - tedy schválit krizový rozpočet pana Janoty "protože podle nich to není sociální nebo správné".. správné není, když Topolánek lítá do Alp naším vládním letadlem.. správné není, když poslanci nejsou schopni x let udělat pořádný zákon.. správné není, že platíme všem těhle gaunerům příspěvky za "volební hlas"..SPRAVNE BY BYLO..kdyby nějaká strana místo debilních plakátů s naprostými vylhanými sliby opravila dětské hriště za ubohých 100.000 Kč a tam si dala diskrétní tabulku "opraveno díky pomoci ze strany té a té strany"

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.