Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

16. 11. 2009 0:04
Dlouhá paměť

Teda ono se to nezdá, ale od pádu komunismu uplynulo 20 let. 20 let, během kterých komunisti seděli mlčky, tu v poslaneckých lavicích, tu v křeslech magistrátů, krajských zastupitelství,a mnohých dalších institucí. Ani jeden pokus o převrat, ani jedna (komunisty vedená)  stávka, ani jeden zvací dopis. O nějakých zločinech ani nemluvě.Nedělali nic špatného, ale tak nic zvlášt dobrého a významného. Zatímco všechny ostatní strany se bijí do prsou, a snaží se udělat pro národ a občany všechno nejlepší, vrší reformy na reformy, zákony na zákony, zákazy na zákazy, poplatky na poplatky.Stovky miliard ztracených v divoké privatizaci, rozložená armáda, rozložené školství, rozpad (československého) státu, hroutící se zdravotnictví a systém důchodů,rostoucí státní dluh, korupční aféry na všech stupních,médii propírané propojení státní správy s mafií..............

A hlavně se bojte se komunistů.... :-P

0 0
možnosti

ddnes

15. 11. 2009 19:13
reakce

na kocába je k niřčemu a měl by odejít lidi mu to dali jasně na jevo ve volbách ale on je ještě horší než ty komunističní hlavouni za totality RvRvRv!!!!

0 0
možnosti

kaktusak

15. 11. 2009 18:20
KSČM by si měla uchovak komunistickou identitu

a měla by nadále prosazovat systémovou změnu. Kosmetická vylepšení kapitalismu k ničemu nevedou.

0 0
možnosti

Vrah

15. 11. 2009 18:55
Re: KSČM by si měla uchovak komunistickou identitu

Vy si neuvědomujete, že si většina lidí komoušské svinstvo nepřeje? Proč se neodstěhujete i se svými soudruhy do nějakého komoušského koncentráku? Pořád máte na výběr – Kuba, Severní Korea. Kdybyste tu přestali škodit, bylo by tu hned lépe.

0 0
možnosti

aroneček

15. 11. 2009 15:25
Autore máš to v té palici pomotané,

co to píšeš za hovadiny.Jakého pasivního práva chceš zbavit členy KSČM?To už tak daleko zašla ta tvoje"demokracie?"JSI VŮBEC PŘI SMYSLECH A NEBO TOTÁLNĚ OPILÝ?Takže i podle tvých vyjádřeních vyplývá,že kdyby nebylo komunistů,tak by se něco muselo vymyslet,aby bylo proti komu bojovat a zakrývat ty sviňačiny,které se po listopadu 89 začali dělat.Jsi dutý a je mi tě líto.

0 0
možnosti

sualk

15. 11. 2009 15:19
Máte pravdu.

Jsem hrdý na český národ, že je tak tvrdošijný. Je vidět, že se Evropa od Čechů má co učit. To že jsme se s komunisty řádně dodnes nevypořádali, to vidím jako vážný problém, ale že si zachovali svůj název i nadále je jen dobře. Nyní ovšem musíme býti bdělí před soudruhy přeběhnuvší do ostatních stran, kde je zřejmé jejich komunistické chování. To je ta naše prohra s komunismem. To, že všichni na všech frontách ve všech společenských vrstvách jsou pošpiněni socialismem, totiž vůbec havlovskou pravdou není. Proto se nám do vedoucích pozic přesouvají tzv.úředničtí, nestraničtí legitimní soudruzi. Dívejme se velmi dobře komu tito lídři nevadí.8-o

0 0
možnosti

kaktusak

15. 11. 2009 18:18
Re: Máte pravdu.

To se ještě uvidí, kdo se s kým vypořádá.

0 0
možnosti

poiuyt

15. 11. 2009 15:14
Vetsina lidi odpovedela:nemaji co slavit 17.Listopadu

Filip mluvi,co vetsina lidi mysli.

0 0
možnosti

kion123

15. 11. 2009 14:25
Karma

Stejně jako neexistuje hodný komunista, nebo nacista-neexistuje hodný muslim, protože islám je ideologie stejně odporná, ba horší nacismu!!!

Mimochodem Winston Churchill(kterého považuji osobně za zatím posledního opravdového evropského politika!!)  se vůči islámu a marxismu vyjádřil dost jasně!!

Marxismus přirovnal k "okouzlující bažině"-a  ono to tak stále platí dodnes.

0 0
možnosti

Vrah

15. 11. 2009 12:59
Kocába jsem měl rád

— Kocába jsem měl rád jako muzikanta.

— Jako politika jsem si ho vážil v okamžiku, kdy po odchodu ruských vojsk splnil slib a odešel z politiky.

— Soucítil jsem s ním, když naivně naletěl a poté, co Trend prodal, byl tento vytunelován; a líbilo se mi (jistě to není pouhé gesto), že si utržené peníze nenechal a věnoval je na dobré účely.

..

Od té doby, co je znovu v politice, se z počátečního udiveného kroucení hlavou dostávám do stádia, kdy mám obavu, že Kocáb na stará kolena zmagořil (a to v tom nehezkém slova smyslu; s Magorem Jirousem to nemá nic společného). Už aby odešel do politického důchodu a přestal škodit. I dobrými úmysly se dá škodit. Dobrými úmysly je dlážděna cesta do pekel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.