Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sojkapráskačka

3. 5. 2010 16:16
autore, nejste trochu mimo?

jestli mají ty hlídky rozdávat bezdomovcům brožurky s informacemi, kam se mají jít osprchovat, tak nevidím žádný problém.

0 0
možnosti

jahoda22

3. 5. 2010 16:18
Re: autore, nejste trochu mimo?

Nějak nechápu, proč kopíruješ můj příspěvek? Pokus o žert?:-)

0 0
možnosti

jahoda22

3. 5. 2010 16:08
autore, nejste trochu mimo?

jestli mají ty hlídky rozdávat bezdomovcům brožurky s informacemi, kam se mají jít osprchovat, tak nevidím žádný problém.

0 0
možnosti

pidla

3. 5. 2010 15:39
Hezky jste to napsal

R^

0 0
možnosti

Městečko strašení

3. 5. 2010 15:34
Lidové milice.

 R^

0 0
možnosti

JMNT

3. 5. 2010 15:34
Nerozumím Vám...

...děláte politologii, tvrdíte o sobě, že jste konzervativní reakcionář, a přesto se účastníte kanibalismu pravice. IPS zřejmě není tak prestižní, jak se zdálo. Proč by politická strana měla vydržet déle? Pokud má v programu jasně definované cíle, potom v duchu konzervativního zastupitelského modelu "správce moudřejšího lidu" obětuje splnění cílů, o jejichž správnosti je přesvědčena, cokoli. I vlastní budoucnost.  Freikorps nemá s NSDAP příliš společného. Popravdě, Freikorps byl mnohem starší, než NSDAP a po propojení se stranou se transformoval v SA, Volkssturm byl spolek stařičkých dědečků s panzerfaustem v době, kdy 3. říše mlela z posledního. Ozbrojeným křídlem NSDAP byly vždy pouze SA a SS. Zbytek vzniknul až potom, co "ist die Partei zum Staat geworden". Je důležité rozlišovat totalitu a demokracii. VV nijak výrazně nefandim, jediné naděje, které do ní vkládám, jsou odstranění disharmonie ústavy a volebního systému do PS PČR a odmítnutí koalice s Jiřím Paroubkem.

0 0
možnosti

x.hanina

3. 5. 2010 15:27
Hooodně přitažené...

Hodně přitažené za vlasy, pane autore, zejména ten závěr článku... Pana Johna moc nemusím, ale Váš článek a názory na něj jsou opravdu mimo realitu... o nějaké objektivitě nemluvě... Od zarytého konzervativce  a hlavně pak budoucího politologa a analyzátora politických souvislostí bych čekala něco moudřejšího a věrohodnějšího ...:-/ 

0 0
možnosti

ostrá

3. 5. 2010 15:20
ověřte si to, o čem píšete!!!

sám nadáváíte na populismus VV a přitom se vezete na proudu nenávistné a velmi negativmní kampaně, kterou ve velkém rozjela sociální demokracie. Útočíte na VV a přitom si neobtěžujete zjistit fakta - VV mají účetnictví v pořádku - přiznal to nakonec i autor článku na idnes - Vv mu ukázaly výpisy z banky, které dokládají, že šlo po převod peněz z účtu na účet, nikoli o nějaké hotovostní transakce! Jenže jste asi udělal chybu, že stejně jako hodně lidem v této republice vám stačí přečíst si titulek, perex a máte jesno Rv

kdyby jste totiž četl dál, tak se dočtet, že: Věci veřejné nakonec skutečně včera předložily MF DNES potvrzení banky o

tom, že zmiňované dary šly bezhotovostně z účtu na účet. Zákon tedy

strana s největší pravděpodobností neporušila.!!

0 0
možnosti

vodní želva

3. 5. 2010 15:07
Mám jiný názor.

Jestliže ty jejich hlídky neporučují zákon, jestliže říkají bezdomovcům a narkomanům něco o hygienických návycích, tak s tím nemám žádný problém. Jestliže by měly suplovat práci policie a bylo by to něco jako domobrana, tak bych s tím problém měl, ale zatím jsem nic takového nezaznamenal. Počkám si až jak to bude ve skutečnosti vypadat.. Podle mě i autor je soudí předčasně.

0 0
možnosti

ostrá

3. 5. 2010 15:24
Re: Mám jiný názor.

Hlídky fungují na bázi občanské angažovanosti a iniciativy dobrovolníků

VV jako jakýsi mezistupeň mezi občany a neziskovými organizacemi či

subjekty poskytujícími sociální služby či jako mezistupeň mezi občany a

Policií ČR a MP.

0 0
možnosti

Johny_S

3. 5. 2010 15:01
Ještě bych dodal,

že strana hodlá pokutovat sedmi miliony toho poslance, který by nehlasoval podle vůle Strany či dokonce přeběhl k jiné. To už je v zásadním rozporu s Ústavou, dle níž má poslanec hlasovat pouze na základě svého vědomí a svědomí a nesmí být nijak nucen...

0 0
možnosti

a.blažek

3. 5. 2010 14:57
Jan Martin Stránský x zneužití psychiatrie ?

Mne zase zaráží, že strana VV má v jihomoravské kandidátce tuším, že na 3. místě pana Mudr. Jana Martina Stránského, který spolu s dalšími psychiatry zvažoval jak učinit pana presidenta Klause nesvéprávným v době očekávaného podpisu lisabonské smlouvy. Jestli tady nejde o zneužití psychiatrie, tak už nevím. Přečtěte si:

http://www.zvedavec.org/komentare/2010/03/3559-doktori-se-pokusili-prohlasit-vaclava-klause-za-nesvepravneho.htm

Pan Mudr. Stránský je jejich stínovým ministrem zdravotnictví

0 0
možnosti

ostrá

3. 5. 2010 15:26
Re: Jan Martin Stránský x zneužití psychiatrie ?

nechci vám brát ideje, ale to by možná přivítala řada občanů ČR ;-D;-D;-D

vy mluvíte o zneužití psychiatrie - ono k nějakému došlo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.