Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KA

krabi

23. 12. 2008 20:23
Paroubek, rath, Dryml - a co jejich voliči

že je tahle pakáž ve svých funkcích je bohužel vizitkou toho, jaké máme v ČR voliče. A Rath vyhrával i mezi doktory...to je tedy opravdu na blití..situace jako v Německu za Hitlera nebo v Risku za Lenina....

0 0
možnosti
F

Frantaflinta88

23. 12. 2008 20:08
CO na tohle svinstvo říci?

Myslel jsem si bláhově, že fanatičtí bolševičtí svazáci z PADESÁTÝCH LET  už se NIKDY nevrátí.A je to tady, akorát si teď říkají KONZERVATIVNÍ PRAVIČÁCI.Co dodat? Na ně, na Gottwalda, na Stalina i na celou tuhle fanatickou partu bolševiků došlo, i na tebe dojde, modrobolševickej šmejde.:-/

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

23. 12. 2008 20:14
I na tebe platí Zaorálkovo: "Nepobral's to",

i když (možná) nejsi Paroubek, o kterém to veřejně prohlašuje do televizních kamer.

0 0
možnosti
I

ivoš

23. 12. 2008 19:39
Pane Zieglere,

Jste to vy, nebo se mi to zdá? Kam jste se schoval? Už dlouho jsem se nezasmál, vraťte se!

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

23. 12. 2008 19:42
Re: Pane Zieglere,

Pepku, vyskoč!

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

23. 12. 2008 19:23
Podstatný rozdíl

Mezi Rathem a Sládkem ovšem vidím jeden podstatný rozdíl. Sládek by nikdy nepřipustil, aby se jeho strana podílela na vládě. Dosáhl všeho, co měl v úmyslu, díky vrcholové politice disponuje značnými prostředky (po původu raději nepátrat) a nyní se věnuje činnosti v místním zastupitelstvu brněnské části Útěchov. Rath je větší kalibr a jeho cíle jsou znatelně vyšší. Přesto trvám na tom, že Dryml ho časem zcela zastíní a TV debaty s ním budou skutečným šlágrem - za předpokladu, že občané nebudou jeho tvrzení vnímat příliš do hloubky, protože by nutně museli dojít naprostého zděšení. :-(

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

23. 12. 2008 19:35
Re: Podstatný rozdíl

Dryml? To je ten ješita s nastřeleným vlasy, který vlastníkovi Vrchlabské nemocnice miliardáři Seidlovi slíbil, že mu z ní udělá slepičku nesoucí zlatá vejce (tunel z krajského rozpočtu do soukromých rukou formou nadhodnoceného pronájmu)?

Děkuji, nechci.

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

23. 12. 2008 19:20
Sociální komunisté paroubkovského střihu

i tady operují tím, že k vládnutí je nutný souhlas opozice.

Rád bych od nich slyšel alespoň jediný příklad toho, kdy v dějinách přišla s něčím pozitivním "většina" a nepřišel na to inteligentní jednotlivec.

Zato příkladů, kdy zdivočelá lůza vedená bezohledným Vůdcem (a dnešní KSČSSD k tomu evidentně směřuje) způsobila mnoho zla, je opavdu víc než dost.

0 0
možnosti
MC

sualk

23. 12. 2008 19:14
Hloupému voliči to ovšem nevadí.

A to ať hlupákovi naivkovi či hlupáku vyžírkovi. Proto s tím bohužel nic neuděláte. Proto jedinou možností pravice vidím přitvdit bez ohledu na politickou ztrátu. Všem, dle jeho zásluh. Ctít individuality a názory, které obsahují tvrdou poctivou práci. Prohloubit, rozevřít hodnotící nůžky mezi úspěšnými a blbci. Hlupákům musí být dáno jednoznačně najevo, že nebudou žít z práce druhých. Pokud to nepochopí doporučuji po příštích volbách rozdělit stát dle voleb na fondy pravice s jejich programy a na levici s jejich programy. Každý bude mít svůj rozpočet a pak se uvidí. Tak jak bylo nutno rozdělit náš tehdejší stát. Tehdy to byla národnostní otázka. Dnes je to otázka sebedůvěry ve svou úspěšnost. Každému co si dobrovolně vybere ve volbách. Prosím tímto politiky, aby projednali ústavní kroky a zahrnuli toto do smlouvy s názvem ČPkL (Česko pravice kontra levice).

0 0
možnosti
S

ski

24. 12. 2008 8:00
Re: Hloupému voliči to ovšem nevadí.

A co si zaslouží např. pan Bendl když tak tvrdě a poctivě pracoval a okamžitě po nástupu ODS v 2006 rozprodal lukrativní a pro nemocnice ziskové oddělení dialýz,středočeské nemocnice v ceně 1,5 mld prodal za 0,7mld nebo pan Řebíček který za pouhé 2roky z desetinásobil podíl státních  zakázek ve své firmě na 6,5mld! Proč tito "schopní" neprokazujou své schopnosti na těch ztrátových činnostech např. na osobní přepravě ČD! To oni radši přitvrděj a budou si privatizovat  za hubičku ziskovou (před jejich nástupem, nyní kvůli prodejní ceně téměř ztrátovou) nákladní přepravu! Jenom by mne zajímalo kdo na Ty "schopné a pracovité" bude dělat ! Zkuste se vyjádřit k zásluhám těmto náhodně vybraným politikiům ! Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

23. 12. 2008 19:06
Oprava

David Rath bude brzy zastíněn novým srátorem Drymlem. Jinak si opravte slovo mně - má tam být "mě", doplňte slovo "vědom" a za slovem "vlády" dopište čárku. Zájmeno "ní" opravte na ni.Tolik chyb a obecná čeština mladému konzervativci rozhodně nesluší a příliš by připomínal kašpárka Klinderu.:-)

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

23. 12. 2008 19:03
Nic si nenalhávejte..

mezi šesti očima a TV kamerou by vás "roznesl na stetoskopu".;-D Sice by byl stejně demagogický, ale moc práce by s vámi neměl.

0 0
možnosti
ŠF

stev

23. 12. 2008 19:03
Vládě s většinovou podporou nemůže žádný křupan vadit.

Problém je ovšem v tom, že Topolánek si osobuje vládnout menšinové vládě bez vyjednané podpory od opozice. Nemá tedy mandát.  Může rozhodovat nanejvýš o tom, co bude u Talmanů na Štědrý den k večeři. A to ještě kdoví jestli. 

0 0
možnosti
R

radepur2

23. 12. 2008 18:44
Karma!

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.