Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SR

starej rakusak

5. 3. 2009 22:28
pan travnicek se nazyva konzervativec

to je komicke jakoby se nejaky ukrajinec nazyval konzervativec, nikdo tomu neveri , je to ceska luza, zbidacela zeme pod vladou mafianske ods, nejsou dalnice, zdravotnictvi v rozvratu, zivotni uroven obcanu klesa(ale mafiani je nazyvaji sockama), kazdy den v novinach dalsi a dalsi kauza, pche prej konzervativec, takovej mladej pab*lbek:-©

ceska rep chce radit vyspele evrope;-D

0 0
možnosti
TV

tomtop

6. 3. 2009 7:22
Re: pan travnicek se nazyva konzervativec

kritizovat a nadávat umí každej trouba, že ?

0 0
možnosti
JA

José Antonio

5. 3. 2009 19:54
Hm

To by mě zajímalo, kdo Vás označuje za reakcionáře. Vy nevypadáte jako stoupenec myšlenek Bonalda, Maistreho či Maurrase, spíš jako tuctový demokrat.

0 0
možnosti
JR

honzarov

5. 3. 2009 16:09
Trávníčku

Legrační je ta tvoje partaj s Klíčem. Legrační byla Langerova ubohá žaloba. A legrační jsou ještě tvoje uši.

0 0
možnosti
J

Jack777

5. 3. 2009 15:55
...

Je to sqvadra dementů. V každém státě se najde zhruba procento takových odpadů :-)

0 0
možnosti
B

bullterrier3

5. 3. 2009 15:42
Položte si otázku.

Proč jsou u moci strany, které tam jsou? Proto, že je volí občané tohoto státu. Po příštích volbách tam třeba nebudou zelení ekoteroristi, nebo možná ani KDU-ČSL. Prostě již moc lidí nevidí důvod jim dát hlas. Naopak v problémových lokalitách může dostat DS určité procento hlasů a třeba i překvapit. Když si vezmete, že gheta nepřizpůsobivých parazitů jsou dnes v každém větším městě, nejenom v Chomutově nebo Litvínově, nemusí si sami ani dělat moc velkou propagandu. Multikulťáci ji udělají za ně. Proto je dobře, že strana zakázána nebyla. Ať voliči rozhodnou, zda má, nebo nemá existovat. Třeba pokud řeknou, že zavedou pracovní tábory, možná jim dám hlas, proč ne. Nebudu s tím mít problém.

0 0
možnosti
D

dr_NO_

5. 3. 2009 13:55
no

celkem pravdive, ale polemizoval bych s tim ze se nemuze merit se stranami vladni koalice, v nedavnych krajskych volbach porazila nekolikrat stranu zelenych, verim ze je realne v horizontu 2-3 volebnich obdobi ze se strana dostane do parlamentu, ostatne u nas, jako jedni z mala v evrope, takovou stranu v parlamentu nemame

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2235x
PhDr. Matěj Trávníček (*25. 2. 1988)
Politolog, I. místopředseda Mladých konzervativců, člen Mensy ČR a České společnosti pro politické vědy. Živí se prací v oboru a věří, že i politologové by se neměli bát říkat svůj názor. Své názory by však neměli zaměňovat za vědecké poznatky. Specializuje se na volební studia a zejména pak volební systémy. Na tomto blogu prezentuje výhradně své soukromé názory.